•  
   
  Vlerat tek të cilat besojmë:


  • Cilësia në çdo iniciativë akademik
  • Integriteti dhe korrektësia organizative
  • Kolegjialiteti dhe pjesëmarrja
  në vendimarrje
  • Vullnetarizmi dhe përgjegjshmëria
  në arritjen e standarteve arsimore
  • Pergjegjshmeri dhe liri akademike.
   
  ALBANIAN UNIVERSITY
 •  
  6000 Studentë nuk mund të gabojnë!
   
  Viti 2002 shënon vitin e hapjes së
  degës së parë për laburant dentarë,
  me vetëm 100 studentë të stomatologjisë.
  Sot numërohen mbi  6000 studentë
  aktual që janë duke ndjekur studimet,
  shifra të cilat dëshmojnë nga viti në vit
  rritjen e cilësisë dhe arritjeve në
  Albanian University.
                                Më shumë

   

   

  6000 STUDENTE
 •  
  Bursat
   
  Promovimi dhe nxitja e studentёve
  mё tё mirë ёshtё njё tjetёr politikё e
  Albanian University duke synuar
  tё jetё lider nё fushёn e arsimit privat,
  në pёrgatitjen e elitave tё ardhshme
  nё fushёn e politikёs, arsimit,
  mjekёsisё, arkitekturёs, drejtёsisë,
  financёs, psikologjisё, shkencave
  tё komunikimit.

                                Më shumë

  BURSAT
 •  
  Politikat e "Albanian University"
   
  Një vënd themelor në politikat e
  Albanian University, zë edhe
  dhënia e përparësisë së punësimit
  në strukturat e tij, të studentëve
  të ekselencës dhe atyre me prirje
  lidershipi.
                                Më shumë

   

  POLITIKAT E AU
powered by negetics
English (United Kingdom)Shqip

Bachelor në SHKENCA JURIDIKE

                                         Bachelor në SHKENCA  JURIDIKE


 

Nr

Viti

SHKENCA JURIDIKE

ECTS

 

1

I

E drejtë civile ( pjesa e përgjithshme I)

7

 

2

Histori e institucioneve

6

 

3

E drejta romake

9

 

4

E drejtë publike  &  E drejte kushtetuese

12

 
 

5

Ekonomi politike

6

 

6

E drejtë civile ( pjesa e përgjithshme II)

8

 

7

Dy mësimdhënie me zgjedhje prej:

 • Shkrim akademik
 • Logjike formale
 • Barazi gjinore dhe ligji
 • Teknike legjislative
 • Psikologji sociale
 • Shkrim dhe arsyetim ligjor
 • Psikologji gjyqesore

6

 

8

Gjuhë e huaj

6

 

Nr

Viti

SHKENCA JURIDIKE

ECTS

 

1

II

E drejtë e detyrimeve

12

 

2

E drejtë e punës dhe sigurimeve

9

 

3

E drejte penale

9

 

4

E drejte familjare

9

 

5

E drejte administrative

9

 

6

Filozofi e së drejtës

6

 

7

Anglishte  juridike

3

 

8

Informatikë juridike

3

 

Nr

Viti

SHKENCA JURIDIKE

ECTS

 

1

III

Procedurë civile

9

 

2

Procedurë penale

9

 

3

E drejtë tregtare

9

 

4

E drejtë ndërkombëtare publike &

E drejtë ndërkombëtare private

12

 

5

E drejtë e Bashkimit Europian

6

 

6

Dy mësimdhënie me zgjedhje

6

 

7

Praktika

4

 

8

Teza e diplomës

5

 


 


Zona Studentit