•  
   
  Vlerat tek të cilat besojmë:


  • Cilësia në çdo iniciativë akademik
  • Integriteti dhe korrektësia organizative
  • Kolegjialiteti dhe pjesëmarrja
  në vendimarrje
  • Vullnetarizmi dhe përgjegjshmëria
  në arritjen e standarteve arsimore
  • Pergjegjshmeri dhe liri akademike.
   
  ALBANIAN UNIVERSITY
 •  
  6000 Studentë nuk mund të gabojnë!
   
  Viti 2002 shënon vitin e hapjes së
  degës së parë për laburant dentarë,
  me vetëm 100 studentë të stomatologjisë.
  Sot numërohen mbi  6000 studentë
  aktual që janë duke ndjekur studimet,
  shifra të cilat dëshmojnë nga viti në vit
  rritjen e cilësisë dhe arritjeve në
  Albanian University.
                                Më shumë

   

   

  6000 STUDENTE
 •  
  Bursat
   
  Promovimi dhe nxitja e studentёve
  mё tё mirë ёshtё njё tjetёr politikё e
  Albanian University duke synuar
  tё jetё lider nё fushёn e arsimit privat,
  në pёrgatitjen e elitave tё ardhshme
  nё fushёn e politikёs, arsimit,
  mjekёsisё, arkitekturёs, drejtёsisë,
  financёs, psikologjisё, shkencave
  tё komunikimit.

                                Më shumë

  BURSAT
 •  
  Politikat e "Albanian University"
   
  Një vënd themelor në politikat e
  Albanian University, zë edhe
  dhënia e përparësisë së punësimit
  në strukturat e tij, të studentëve
  të ekselencës dhe atyre me prirje
  lidershipi.
                                Më shumë

   

  POLITIKAT E AU
powered by negetics
English (United Kingdom)Shqip

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE

 

DEPARTAMENTI I STOMATOLOGJISË

 

Pedagogë  të brendshëm

 

Prof.Dr

Pavli Kongo

 CV pdf icon

Prof.Dr

Anesti Kondili

 CV pdf icon

Prof.As

Ali Kuqo

 CV pdf icon

Dr.Shk.Med. 

Cerciz Mingomataj

 CV pdf icon

Drnt.

Anila Kaçurri

 CV pdf icon

Ma.

Alketa Bakiri

 CV pdf icon

Ma.

Elona Kongo

 CV pdf icon

Drnt.

Eralda Qorri

 CV pdf icon

Drnt.

Eriselda Bashari

 CV pdf icon

Ma.

Ermelinda Gina(Milo)

 CV pdf icon

Dr.

Filip Zoto

 CV pdf icon

Msc.

Ilma Robo

 CV pdf icon

Ma.

Lauresha Budo

 CV pdf icon

Ma.

Maldi Xhelili

 CV pdf icon

Msc.

Matilda Yzeiraj

 CV pdf icon

Msc.

Migena Mëneri

 CV pdf icon

Dr.

Pjeter Pepa

 CV pdf icon

Msc.

Sidrit Beqiraj

 CV pdf icon

Drnt.

Valbona Disha

 CV pdf icon

 

As.Pedagogë dhe Ordinatorë

 

Mj.Stom.

Refjola Avdiaj

 CV pdf icon

Mj.Stom.

Nertila Naum

 CV pdf icon

Mj.Stom.

Laureta Peposhi

 CV pdf icon

Mj.Stom.

Ylli Menga

 CV pdf icon

Mj.Stom.

Jolanda Taga

 CV pdf icon

Mj.Stom.

Fatbardha Aliaj

 CV pdf icon

Mj.Stom.

Alba Likaj

 CV pdf icon

Mj.Stom.

Suela Gorjani

 CV pdf icon

Mj.Stom.

Rukije Ismaili

 CV pdf icon

Mj.Stom.

Vasil Stathi

 CV pdf icon

Mj.Stom.

Elona Myftari

 CV pdf icon

Mj.Stom.

Isida Marku

 CV pdf icon

Mj.Stom.

Keti Tafaj

 CV pdf icon

Mj.Stom.

Mario Rrapaj

 CV pdf icon

 

Pedagogë të jashtëm

 

Prof.Asoc.Dr.

Vangjysh Golloshi

Prof.Asoc.Dr.

Vera Ostreni

Prof.Dr.

Loreta Pashko

Prof.Dr.

Ruzhdie Qafmolla

Prof.Dr.

Kristaq Kume

Prof.Dr.

Bardhyl Cipi

Prof.Asoc.Dr.

Mehdi Alimehmeti

Prof.Dr.

Sofia Qamirani (Janku)

Prof.As

Florika Mandro

Prof.Dr.

Pranvera Kusi

Prof.Asoc.Dr.

Irena Vangjeli

Prof.Asoc.Dr.

Kozeta Vaso

Dr.Shk.Med

Nezaqete Korbi

Prof.Asoc.Dr.

Mimoza Basha

Prof.Asoc.Dr.

Nikollaq Leka

Prof.Asoc.Dr.

Eduart Harshova

Prof.Dr

Profit Canaj

Dr.Shk.Med

Elona Hoxha(Gjebrea)

Dr.Shk.Med

Eltion Halimi

Dr.Shk.Med

Brunilda Gashi

Dr.Shk.Med

Arben Mitrushi

Dr.Shk.Med.

Eljana Paço

Dr.Shk.Med.

Budie Sina

Dr.Shk.Med.

Loreta Kuneshka

Dr.Shk.Med.

Edit Xhajanka 

Dr.Shk.Med.

Najada Çomo

Dr.Shk.Med.

Majlinda Buba

Dr.Shk.Med.

Jolanda Parruca

Dr.Shk.Med.

Shpëtim Qyra

Dr.Shk.Med.

Nevila Heta

Dr.Shk.Med.

Thimi Koçi

Proces Dr.

Ilir Alimehmeti

Proces Dr.

Dorian Kostandini

Proces Dr.

Orsiola  Nika

Proces Dr.

Luan Mavriqi

Proces Dr.

Doris Mingomataj

Proces Dr.

Elona Kongo

Proces Dr.

Loreta Pojani

Proces Dr.

Gurien Demiraqi

Proces Dr.

Alma Teliti

Proces Dr.

Artan Shkoza

Proces Dr.

Yllka Qarri

Proces Dr.

Pirro Paparisto

Proces.Dr

Florian Zoto

Msc.

Edlira Beqiri

Msc.

Emona Anastasi

Msc.

Dëfrim Guri

Msc.

Marsela Dodbiba

Msc.

Dashamir Karalliu

Msc.

Shahin Joka

Msc.

Marsela Dodbiba

Msc.

Enkelejda Elbasani

MA

Ilirjana Bakalli

MA 

Ederina Karriqi

MA 

Kreshnik Keraj

MA

Adelina Dema

 

Blerina Papajani

Msc.

Eno Gaçe

Msc.

Alma Kishta

Msc.

Margaret Cipo

MA

Alert Xjaja

 

Dorian Koci

 

Otilja Dekovi

Msc.

Dragan Gjikondi

MA

Medjon Hysenaj

Msc.

Mirana Borici

Msc.

Xhensila Prendushi

 

DEPARTAMENTI I FARMACISE

 

Pedagogë të brendshëm

 

Prof. Dr.

Zef Sima

 CV pdf icon

Prof.As.Dr

Florika Jani ( Mandro)

 CV pdf icon

Drnt.

Dorina Shëngjergji 

 CV pdf icon

MA

Entela Muça

 CV pdf icon

Msc.

Aurora Napuçe 

 CV pdf icon

Msc.

Rudina  Prifti

 CV pdf icon

Msc.

Dragan Gjikondi

 CV pdf icon

 

Pedagogë të jashtëm

 

 

Dr.

Adelina  Skenderi   

Ma

Anita Kardhiqi

Ma.

Anjeza Rustemi

Dr.

Araksi Lara

Dr.

Arben Mitrushi

Prof.Asoc.Dr.

Argjirulla Çabej

Msc.

Arjona Seferi

Dr.

Armand Çomo

Ma.

Artan Shkoza

  Dr.

Aurel Nuro

Msc.

Blerina Kaza

Ma.

Damiana Osmanlliu

Ma.

Delina Dani

Dr.

Dritan Ulqinaku

Msc.

Edlira Kaloshi

Msc.

Edlira Papamihali

Dr.

Eliana Paco

Dr.

Elona Hoxha (Gjebrea)

Dr. 

Eltion Halimi

Msc.

Emi Panariti

Msc.

Erina Hilaj

Drnt.

Eriselda Bashari

Msc.

Erion Spahiu

Ma.

Ervin Toçi

Prof.Asoc.Dr.

Etleva Refatllari

 Msc.

Gentiana Goxhaj

Dr.

Gentiana Qirjako (Çela)

Prof.Dr.

Ilia Ninka

Drnt.

Ilirjana Bakalli (Klironomi)

Dr.

Ilirjana Boci

Drnt.

Irena Korita

Prof.Asoc.Dr.

Irena Vangjel

Ma.

Irma Koliçi

Dr.

Jolanda Parruca

Msc.

Kamela Mjeshtri

Ma

Kleva Shpati (Gusho)

Prof.Asoc.Dr.

Kozeta Vaso

 Ma.

Laerta Kakarriqi

Dr.

Lindita Tafaj

Prof.Dr.

Liri Dinga

Dr.

Loreta Teneqexhi (Kuneshka)

Prof.Asoc.Dr.

Majlinda Vasjari

Msc.

Marianth Jorganxhi

Prof.Dr.

Marita Nake

Prof.Asoc.Dr.

Mimoza Basho

Dr.

Najada Çomo

Prof.Dr.

Ndok Marku

Dr.

Nevila Heta

Prof.Asoc.Dr

Nikollaq Leka

Prof.Asoc.Dr

Partizan Malkaj

Prof.Dr.

Pranevra Kusi

Dr.

Raimonda Lilo

Prof.Dr.

Rozana Troja

Prof.Dr.

Rustem Zenelaj

Ma.

Sadik Aliko

Prof.Dr.

Sofia Qamirani (Janku)

 Msc.

Suela Zeneli

Prof.Dr.

Theodhori Karaja

Ma.

Vanela Gjeçi (Prifti)

Msc.

Visar Malaj

Drnt.

Yllka Qarri

Prof.Dr.

Zana Gaçe (Pikuli)

Dr.

Zana Bruci

 

 

Departamenti Infermierisë & Fizioterapisë

 

Pergjegjëse  Departamenti: Prof.Asoc.Dr.Vera Ostreni

 

Pedagogë të brendshëm

 

Prof.Asoc.Dr.

Vera Ostreni

 CV pdf icon

 

Pedagogë të jashtëm

 

 Ma. Adelina Dema (Tafaj)
 Msc. Aferdita Tomja
 Ma. Alketa Bakiri
 Ma. Artan Shkoza
 Ma. Damiana Osmalli
 Msc. Daniela Xhemalaj
 Msc. Dorina Minxuri
 Dr. Dritan Ulqinaku
 Prof.Asoc.Dr. Elizana Petrela
 Dr. Eltion Halimi
 Msc. Enalda Demaj
 Drnt. Ervin Kaciu
 Prof.Asoc.Dr. Etleva Refatllari
 Prof.Asoc.Dr. Florika Mandro
 Dr. Genc Dedja
 Drnt. Ilir Alimehmeti
 Ma. Irma Koliçi
 Dr. Jolanda Parruca
 Prof.Dr. Loreta Pashko
 Dr. Majlinda Buba
 Ma. Medjon Hysenaj
 Prof.Dr. Mehdi Agolli
 Dr. Najada Çomo
 Dr. Nevila Heta
 Prof.Asoc.Dr. Piro Prifti
 Prof.Dr. Sofia Qamirani 
 Drnt. Yllka Qarri

 

DEPARATMENTI I INFERMIERISE

 

 Ma. Artan Shkoza
 Msc. Dragan Gjikondi
 Prof.Asoc.Dr. Eduart Harshova
 Dr. Fatmira Reci
 Dr. Genc Dedja
 Ma Irma Koliçi
 Dr. Jolanda Parruca
 Ma Ledina Nikolla
 Ma Medjon Hysenaj
 Prof.Asoc.Dr. Partizan Malkja
 Prof.Dr. Sofia Qamirani (Janku)
 Prof.Asoc.Dr. Vera Ostreni
 Drnt. Yllka Qarri

 

Zona Studentit