• reg-au-webi

  Regjistrime 2016 - 2017
 •  
   
  Vlerat tek të cilat besojmë:


  • Cilësia në çdo iniciativë akademike
  • Integriteti dhe korrektësia organizative
  • Kolegjialiteti dhe pjesëmarrja
  në vendimarrje
  • Vullnetarizmi dhe përgjegjshmëria
  në arritjen e standarteve arsimore
  • Përgjegjshmëri dhe liri akademike.
   
  ALBANIAN UNIVERSITY
 •  
  7000 Studentë nuk mund të gabojnë!
   
  Viti 2002 shënon vitin e hapjes së
  degës së parë për laborant dentarë,
  me vetëm 100 studentë të stomatologjisë.
  Sot numërohen mbi  7000 studentë
  aktualë që janë duke ndjekur studimet,
  shifra të cilat dëshmojnë nga viti në vit
  rritjen e cilësisë dhe arritjeve në
  Albanian University.
                                Më shumë

   

   

  7000 STUDENTË
 •  
  Bursat
   
  Promovimi dhe nxitja e studentёve
  mё tё mirë ёshtё njё tjetёr politikё e
  Albanian University duke synuar
  tё jetё lider nё fushёn e arsimit privat,
  në pёrgatitjen e elitave tё ardhshme
  nё fushёn e politikёs, arsimit,
  mjekёsisё, arkitekturёs, drejtёsisë,
  financёs, psikologjisё, shkencave
  tё komunikimit.

                                Më shumë

  BURSAT
 •  
  Politikat e "Albanian University"
   
  Një vënd themelor në politikat e
  Albanian University, zë edhe
  dhënia e përparësisë së punësimit
  në strukturat e tij, të studentëve
  të ekselencës dhe atyre me prirje
  lidershipi.
                                Më shumë

   

  POLITIKAT E AU
powered by negetics
English (United Kingdom)Shqip

FAKULTETI I EKONOMISE

 

FAKULTETI I EKONOMISE

Titulli

Autori

Manaxhimi i komunikimit

A. Goxhaj, I. Tomini

Matematika financiare

Agron Tato

Ekonomi Politike, botimi dyte

Niko Ketri

 

Titulli i Librit

Autori

Administrimi Publik

R.B. Denhardt

Aftesite menaxheriale

A Koxhaj

Analiza e Pasqyrave Financiare

H.  Xhafa

Analiza e veprimtarise Eko-Fina

A,Pano

Analiza Financiare

V. Karapici

Bazat e Marketingut

A.Vercuni,Gj.Ukdedaj

Cikel ushtrimesh dhe problemash

Grup Pedagogesh

Drejtimi Financiar 1

H. Xhafa B,Ciceri

Drejtimi financiar i ndermarjeve

J.Amelon

Drejtimi financiar nderkombetar

J.Madura

Drejtimi i Ndermarjes

A.Bover J.Thepot

E drejta e Biznesit

A Nuni

Ekonomia Politike

N. Ketri

Ekonomia Politike 1

N. Ketri

Ekonomia Politike 2

N. Ketri

Evropa ekonomike dhe e ardhmja e saj

R. Soin, J. Silvano

Evropa Monetare

G. Jacoud

Financa Publike

H. S.Rosen

Finance

Sh Bundo

Finance

Sh.Bundo

Finance  ( ushtrime )

Sh. Bundo, G. Sharku

Fjalor Ekonomiko-Financiar

A,Pano

Fletore Zyrtare e R. SH 

Qendra e Publie, Zyrtar

Historia e ekonomise boterore

J.K.Galbraith

Historia e teorive  ekonomike

R.Backhouse

Hyrje ne Ekonomi

A Mancellari

Hyrje ne Ekonomi (ushtrime)

S. Gruda, E. Kallushi

Hyrje ne Ekonomi (cikel leksionesh)

S Cama

Hyrje në filozof. Ekonomia e konceptit

E. Hoxha

Investime

E.L. D. Kripa

Investime (teste,ushtrime dhe problema)

E.L. D. Kripa

Kontabiliteti financiar

S Dhamo

Kontabiliteti i Kosto-Drejtimit

D.Lamani

Kontabiliteti Publik

I.Bogdani

Kontabiliteti.Analiza financiare

Inst.  Modelimeve

Leksione te Lendes se Statistikes

I.Tilo

Leksione te shkences se financave

M.Lennccisotti

Ligjerata Nobel 3  (Ekonomi  Biznes)

A Pano, A Angjeli

Makroekonomia

R.Dombusch,Sficher

Manaxhimi

Sh. Llaci

Manaxhimi i burimeve njerzore

Z. Koli, Sh. Llaci

Manaxhimi i Operacioneve

V.Napuci,A.Cepani

Manaxhimi i Operacioneve (ushtrime)

V.Nakuci,A.Cepani

Manaxhimi i Projektit

S.Panariti

Marketingu

Ph.Kolter

Marrja e vendimeve manaxheriane

V.Kume

Matematika

P Baholli B Elbasani

Matematika financiare

O.Stringa

Matematika financiare

Agron Tato

Matematika me zbatime nga Ekonomia

B. Elbasani

Mikroekonomia

Hal. R. Varian

Organizimi dhe Drejtimi i Biznesit

Q. Talka

Organizimi i Burimeve Njerëzore

N. Kallçiku

Paraja dhe Institucionet financiare

D.S. O. Dhuçi

Pasuria e Kombeve

A.Smith

Pergatitore per Universitet

B Elbasani

Planifikimi strategjik

V.Kume

Public Administration

R.D. J. Denhardt

Raporti Vjetor 2005

SOROS

Raporti Vjetor 2006

SOROS

Shkenca mbi financat dhe e drejta financ

K. Gjyli

Starndartet kombetare të kontabilitetit

Botime ERIK

Statistika per Menaxher

N.Koci

Statistika sociale.Cikël leksionesh 1

L. Thomo

Statistikat sociale

W.Fox

Teknika bankare

L. Z. D. Salko

Teoria e pergjithshme e punesimit

J.Keynes

Tregjet financ instrum dhe veprim e tyre

A.Pano, E. Gjoni

Ushtrime te matematikes

P. Baholli, E. Smokthina

Medium-Term 2009-2011

 

Ekonomia shqiptare,probleme dhe sfida

 

Udhezues-Financimi i partive politike dhe fushave zgjedhore

Keshilli i Evropes

Zhvillimi si Liri

A. Sen

Historia e Mendimit Ekonomik

L.Cuci

Ekonomia e Ndertimit

Q. Talka, I. Loli

Politika të Stabilitetit Monetar dhe Financiar

Konferenca e 8 N.B.Shipërisë

Raporti Stabilitetit Financiar 6M-2  2010

Banka e Shqipërisë

Strategjia Afatmesme e Zhvillimit të Bankës së Shqipërisë për Periudhen 09-11

Banka e Shqipërisë

Raporti Vjetor 2010

Banka e Shqipërisë

Banka Qëndrore Evropiane Eurosistemi sistemi Evropian i Bankave Qëndrore

Banka e Shqipërisë

Ç'është për ju Stabiliteti i Çmimeve? 2008-2010

Banka e Shqipërisë

Simbolika e Kartëmonedhave Shqiptare

Banka e Shqipërisë

Regjistri i Kredive 2011

Banka e Shqipërisë

Mësime të shkurtra mbi paranë  2011

Banka e Shqipërisë

Banka e Shqipërisë, Banka Jonë Qëndrore

Banka e Shqipërisë

Ç'farë është Raporti mbi Kredimarrësin?

Banka e Shqipërisë

Historia e Akullores  2010

Banka e Shqipërisë

 

Zona Studentit