•  
   
  Vlerat tek të cilat besojmë:


  • Cilësia në çdo iniciativë akademik
  • Integriteti dhe korrektësia organizative
  • Kolegjialiteti dhe pjesëmarrja
  në vendimarrje
  • Vullnetarizmi dhe përgjegjshmëria
  në arritjen e standarteve arsimore
  • Pergjegjshmeri dhe liri akademike.
   
  ALBANIAN UNIVERSITY
 •  
  6000 Studentë nuk mund të gabojnë!
   
  Viti 2002 shënon vitin e hapjes së
  degës së parë për laburant dentarë,
  me vetëm 100 studentë të stomatologjisë.
  Sot numërohen mbi  6000 studentë
  aktual që janë duke ndjekur studimet,
  shifra të cilat dëshmojnë nga viti në vit
  rritjen e cilësisë dhe arritjeve në
  Albanian University.
                                Më shumë

   

   

  6000 STUDENTE
 •  
  Bursat
   
  Promovimi dhe nxitja e studentёve
  mё tё mirë ёshtё njё tjetёr politikё e
  Albanian University duke synuar
  tё jetё lider nё fushёn e arsimit privat,
  në pёrgatitjen e elitave tё ardhshme
  nё fushёn e politikёs, arsimit,
  mjekёsisё, arkitekturёs, drejtёsisë,
  financёs, psikologjisё, shkencave
  tё komunikimit.

                                Më shumë

  BURSAT
 •  
  Politikat e "Albanian University"
   
  Një vënd themelor në politikat e
  Albanian University, zë edhe
  dhënia e përparësisë së punësimit
  në strukturat e tij, të studentëve
  të ekselencës dhe atyre me prirje
  lidershipi.
                                Më shumë

   

  POLITIKAT E AU
powered by negetics
English (United Kingdom)Shqip

REVISTA SHEKNCORE “OPTIME”

 

Revista “Optime”, organ i Institutit të Kërkimeve Shkencore të Albanian University ka dimension ndërkombëtar, e vlerësuar nga institucione ndërkombëtare dhe e rregjistruar me numrin serial: ISSN 2220-461X; Titulli i shkurtuar kyç: Optime,

 

E konceptuar si tribunë e mendimit akademik për tema e probleme të teorisë dhe të praktikës akademike, të mësimdhënies e të kërkimit shkencor, revista publikon studimet e kërkimeve shkencore të stafit akademik dhe të bashkëpunëtorëve të jashtëm, hap rubrika për diskutime e debate shkencore për probleme dhe aspekte të ndryshme akademike, kërkimore e shkencore, por edhe të fushave të ndryshme: politike, ekonomike, shoqërore, kulturore etj; pasqyron jetën dhe veprimtaritë kërkimore-shkencore të Albanian University dhe më gjerë; duke ftuar për bashkëpunim me punonjës shkencorë të universiteteve të ndryshme, brënda e jashtë vendit; promovon vepra akademike e shkencore, duke zbatuar kriteret dhe standartet shkencore dhe reçensuar nga autoritete shkencore.
Revista “Optime” është e hapur dhe mirëpret bashkëpunimin e studiuesve dhe kërkuesve shkencorë nga institucionet e arsimit të lartë publike dhe private brenda e jashtë Shqipërisë.
Në nismën e saj, revista “Optime” del një herë në 6 muaj me problematikë e tematikë shumëplanëshe në përshtatje me strukturat akademike të Albanian University.

 

Revista “OPTIME” është organ shkencor i Albanian University, konceptuar dhe realizuar si tribunë e mendimit akademik për tema e probleme të teorisë dhe të praktikës së mësimdhënies, si hapësirë e domodoshme për publikimin punimeve studimore shkencore, drejtuar e realizuar nga organizmat akademike. Projekti i kësaj reviste si dhe numri i parë i saj është vlerësuar duke marrë promocione ndërkombëtare dhe rregjistruar në ISSN.

 

Bordi editorial i revistës, i kryesuar nga Rektori i AU, Profesor dr. Pavli Kongo, përbëhet nga titullarë të fushave të ndryshme, profesorë, doktorë shkencash, kërkues shkencorë edhe nga bota akademike ndërkombëtare.

 

Kryeredaktor i revistës “Optime” është Prof.Dr.Anesti KONDILI, Akademik i Asociuar


Udhëzime për autorët PDF icon

Kalendari AU

December 2014
S M T W T F S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Zona Studentit