•  
   
  Vlerat tek të cilat besojmë:


  • Cilësia në çdo iniciativë akademik
  • Integriteti dhe korrektësia organizative
  • Kolegjialiteti dhe pjesëmarrja
  në vendimarrje
  • Vullnetarizmi dhe përgjegjshmëria
  në arritjen e standarteve arsimore
  • Pergjegjshmeri dhe liri akademike.
   
  ALBANIAN UNIVERSITY
 •  
  9000 Studentë nuk mund të gabojnë!
   
  Viti 2002 shënon vitin e hapjes së
  degës së parë për laburant dentarë,
  me vetëm 100 studentë të stomatologjisë.
  Sot numërohen mbi  9000 studentë
  aktual që janë duke ndjekur studimet,
  shifra të cilat dëshmojnë nga viti në vit
  rritjen e cilësisë dhe arritjeve në
  Albanian University.
                                Më shumë

   

   

  9000 STUDENTE
 •  
  Bursat
   
  Promovimi dhe nxitja e studentёve
  mё tё mirë ёshtё njё tjetёr politikё e
  Albanian University duke synuar
  tё jetё lider nё fushёn e arsimit privat,
  në pёrgatitjen e elitave tё ardhshme
  nё fushёn e politikёs, arsimit,
  mjekёsisё, arkitekturёs, drejtёsisë,
  financёs, psikologjisё, shkencave
  tё komunikimit.

                                Më shumë

  BURSAT
 •  
  Politikat e "Albanian University"
   
  Një vënd themelor në politikat e
  Albanian University, zë edhe
  dhënia e përparësisë së punësimit
  në strukturat e tij, të studentëve
  të ekselencës dhe atyre me prirje
  lidershipi.
                                Më shumë

   

  POLITIKAT E AU
powered by negetics
English (United Kingdom)Shqip

Bachelor në SHKENCA KOMUNIKIMI

 

 

Programi i studimit për diplomen “Bachelor” në Shkencat e Komunikimit-Gazetari

     
 

Viti I Pare

 
     
     

Nr

Lenda

ECTS

1

Gjuhesi

9

2

Teori bashkekohore te  komunikimit

9

3

Bazat e gazetarise dhe te publicistikes

9

4

Bazat e filozofise dhe te retorikes

9

5

Gjuhe e huaj

9

6

Shkrim akademik dhe bazat e logjikes formale

9

7

Lende me zgjedhje:

6

 

Histori moderne

 
 

Antropologji social-kulturore

 
 

TOTAL

60

     
     
     
     
 

Viti I Dyte

 
     
     

Nr

Lenda

ECTS

1

Sociologji e  komunikimit

6

2

Historia dhe etika e medias

9

3

Radiogazetari

6

4

Gazetaria televizive

6

5

Laboratori krijues publicistik

12

6

Hyrje ne ekonomi dhe politikat ekonomike

9

7

E drejta publike dhe e informimit

6

8

Lende me zgjedhje:

6

 

Bazat e ekologjise

 
 

Histori arti Semiotike

 
 

Psikologji politike

 
 

Psikologji sociale

 
 

TOTAL

60

     
     
     
     
 

Viti I Trete

 
     
     

Nr

Lenda

ECTS

1

Procese te komunikimit publik, politik dhe organizativ

10

2

Teknika dhe teknologji e informimit elektronik dhe dixhital

10

3

Metodat e kerkimit dhe burime statistikore te komunikimit

9

4

Arti i pasqyrimit letrar ne komunikimin social

9

5

Laboratori i prodhimit mediatik

9

6

Lende me zgjedhje:

6

7

Kultura dhe gazetaria

 
 

Gazetaria sportive

 
 

Diploma

7

 

TOTAL

60

Zona Studentit