•  
   
  Vlerat tek të cilat besojmë:


  • Cilësia në çdo iniciativë akademik
  • Integriteti dhe korrektësia organizative
  • Kolegjialiteti dhe pjesëmarrja
  në vendimarrje
  • Vullnetarizmi dhe përgjegjshmëria
  në arritjen e standarteve arsimore
  • Pergjegjshmeri dhe liri akademike.
   
  ALBANIAN UNIVERSITY
 •  
  6000 Studentë nuk mund të gabojnë!
   
  Viti 2002 shënon vitin e hapjes së
  degës së parë për laburant dentarë,
  me vetëm 100 studentë të stomatologjisë.
  Sot numërohen mbi  6000 studentë
  aktual që janë duke ndjekur studimet,
  shifra të cilat dëshmojnë nga viti në vit
  rritjen e cilësisë dhe arritjeve në
  Albanian University.
                                Më shumë

   

   

  6000 STUDENTE
 •  
  Bursat
   
  Promovimi dhe nxitja e studentёve
  mё tё mirë ёshtё njё tjetёr politikё e
  Albanian University duke synuar
  tё jetё lider nё fushёn e arsimit privat,
  në pёrgatitjen e elitave tё ardhshme
  nё fushёn e politikёs, arsimit,
  mjekёsisё, arkitekturёs, drejtёsisë,
  financёs, psikologjisё, shkencave
  tё komunikimit.

                                Më shumë

  BURSAT
 •  
  Politikat e "Albanian University"
   
  Një vënd themelor në politikat e
  Albanian University, zë edhe
  dhënia e përparësisë së punësimit
  në strukturat e tij, të studentëve
  të ekselencës dhe atyre me prirje
  lidershipi.
                                Më shumë

   

  POLITIKAT E AU
powered by negetics
English (United Kingdom)Shqip

Master profesional në Menaxhim arsimi

Master Profesional në Pedagogji Profili Menaxhim Arsimi

Semestri parë

Nr.

Lënda

ECTS

1

Psikologji Edukimi

6

2

Pedagogji e përgjithshme

6

3

Teoritë dhe ideologjitë e edukimit

6

4

Legjislacioni dhe reforma në sistemin parauniversitar

6

5

Vlerësimi i shkollës dhe mësimnxënies

5

Semestri Dyte

Nr.

Lënda

ECTS

1

Praktika dhe filozofia e drejtimit të shkollës

7

2

Inspektimi dhe supervizimi në arsim

7

3

Sistemi arsimor dhe politikat e arsimit në Shqipëri

6

4

Lëndë me zgjedhje:

 
 

Identiteti shqiptar dhe edukimi

4

 

Edukimi në vende të ndryshme

4

5

Dokumentacioni shkollor

6

     

Semestri Tretë

Nr.

Lënda

ECTS

1

Praktikë profesionale

10

2

Teza e diplomës

20

TOTAL

90

     
     
     

Master Profesional në Pedagogji Profili Didaktik

     

Semestri parë

Nr.

Lënda

ECTS

1

Psikologji Edukimi

6

2

Pedagogji e përgjithshme

6

3

Teoritë dhe ideologjitë e edukimit

6

4

Legjislacioni dhe reforma në sistemin parauniversitar

6

5

Vlerësimi i shkollës dhe mësimnxënies

5

Semestri Dytë

Nr.

Lënda

ECTS

1

Metodologji e përgjithshme e mësimdhënies

7

2

Menaxhimi i klasës

7

3

Hartimi dhe zhvillimi i kurrikulës në sistemin parauniversitar

6

4

Lëndë me zgjedhje:

 
 

Teoritë e të nxënit

4

 

Të menduarit kritik dhe metoda problemore

4

5

Teknologjitë dhe metodologjitë e teksteve mësimore

6

Semestri Tretë

Nr.

Lënda

ECTS

1

Praktikë profesionale

10

2

Teza e diplomës

20

TOTAL

90

Zona Studentit