• reg-au-webi

  Regjistrime 2016 - 2017
 •  
   
  Vlerat tek të cilat besojmë:


  • Cilësia në çdo iniciativë akademike
  • Integriteti dhe korrektësia organizative
  • Kolegjialiteti dhe pjesëmarrja
  në vendimarrje
  • Vullnetarizmi dhe përgjegjshmëria
  në arritjen e standarteve arsimore
  • Përgjegjshmëri dhe liri akademike.
   
  ALBANIAN UNIVERSITY
 •  
  7000 Studentë nuk mund të gabojnë!
   
  Viti 2002 shënon vitin e hapjes së
  degës së parë për laborant dentarë,
  me vetëm 100 studentë të stomatologjisë.
  Sot numërohen mbi  7000 studentë
  aktualë që janë duke ndjekur studimet,
  shifra të cilat dëshmojnë nga viti në vit
  rritjen e cilësisë dhe arritjeve në
  Albanian University.
                                Më shumë

   

   

  7000 STUDENTË
 •  
  Bursat
   
  Promovimi dhe nxitja e studentёve
  mё tё mirë ёshtё njё tjetёr politikё e
  Albanian University duke synuar
  tё jetё lider nё fushёn e arsimit privat,
  në pёrgatitjen e elitave tё ardhshme
  nё fushёn e politikёs, arsimit,
  mjekёsisё, arkitekturёs, drejtёsisë,
  financёs, psikologjisё, shkencave
  tё komunikimit.

                                Më shumë

  BURSAT
 •  
  Politikat e "Albanian University"
   
  Një vënd themelor në politikat e
  Albanian University, zë edhe
  dhënia e përparësisë së punësimit
  në strukturat e tij, të studentëve
  të ekselencës dhe atyre me prirje
  lidershipi.
                                Më shumë

   

  POLITIKAT E AU
powered by negetics
English (United Kingdom)Shqip

FAKULTETI I ARKITEKTURES DHE INXHINIERIVE

 

FAKULTETI I ARKITETEKTURES DHE INXHINIERIVE

 

   

     ARKITEKTURE

 

Titulli i Librit

Autori

100 contemporary architects

P. Jodidio

AMA, Album Projektesh per Arkitekture

E. Faja

Analiza Matematike  1

L. Gjoka

Apollonia

N Ceka

Architects   Data

P.  Neufert

Arkitektura e pejsazheve

V.Jani

Arti prej Zanafilles

V.Gogh

Atlas Archictehture L'Antiquite

E. Faja

Atlas Archictehture le Monde Grec

E. Faja

Banesa Fshatare

A. Muka

Butrinti rrethinat e tij

J.Petifer

Butroti

N.Ceka

Bylis

N Ceka,S.Mucaj

Duke lexuar hapesiren

M. Mitrojorgji

Elementë të Algj lineare dhe Gjeom.

L. Gjoka

Forma dhe Hapesira

M.  Mitrojorgji

Gjeometria Deskriptive

H. Jaho

Gjuha e Grafikës

M. Mitrojorgji

Histori Arti

Sh. Bengu

Historia e Arkitekturës

K. Lekbello

I  Confini del Paessaggio  Umano

Albrecht ,  B 

Kompozimi arkitektonik

M. Mitrojorgji

Konstruksione Arkitektonike

I.  Papanikolla

Kush e drejton urbanistiken shqiptare

E. Faja

La Citta del Mediavale

A.Grohman

Leksione të Shkruara "Historia e Artit

Sh. Bengu

Material Ndertimi ( Ushtrime te Zgjidhura)

N.Naska   I.Qerfozi

Mbi Pikturën

L. Battista

Ndertimet Tradicionale Fshatare

A. Muka

Neutra

B.Lamprecht

Projektimi Arkitektonik 1

E. Margariti

Shqiperia Albania

A.Tombrou

Teknologji Informacioni

I.  Ninka

Tirana  arkitekture Konkurse 2003-2005

M. Velo

Tirana jeri e oggi

Inst, Italian

Topografia ( ushtrime ,problema )

Y. Kolonja

Topografia 2 (blu)

 Y. Kolonja

Udhëtim në kështjellat Ilire

N. Ceka

Urbanistika Teknika dhe Kompozimi

E. Faja

Vendbanime dhe Banesa

Akad e Shkenc

Veshtrim mbi situaten e banesave në Shqiperi

V.Misja, A.Misja

Vizatime dhe Arkitekture

R Kote

Vizatimi me Laps

Th C. Wang

Topografia (i Zi)

Y. Kolonja

Rregullat dhe normat urbanistike dhe arkitektonike

OSCE

Skeda Arkite,mbi Degradimin urban sot Monografi

Mauricio Bego

Standardet e projektimit urban dhe planifikimit

T. Steiner

Gjeometria Deskriptive (Ushtrime)

Q.K.H. Jaho

Hyrje në shkencën e arkitekturës….

S.V.Szokolay

 

Titulli

Autori

Analiza Matematike I

Luigj Gjoka

Elemente te Algjebres

Luigj Gjoka

Duke lexuar hapësirën

Maksim Mitrojorgji

Forma dhe Hapesira

Maksim Mitrojorgji

Gjeometria Deskriptive

Hasan Jaho

Gjuha e Grafikes Arkitektonike

Maksim Mitrojorgji

Urbanistika

Prof. Dr. Enver Faja

Vizatimi me laps

Thomas Wang

Kush e drejton Urbanistiken Shqiptare

Enver Faja

Topografia

Ylli Kolonja

Konstruksion Arkitektonik I

Ilia Papanikolla

Konstruksion Arkitektonik II

Ilia Papanikolla

Projektim Arkitektonik 1

Mira Margariti

Arkitektura e peisazheve

Vasil Jani

Manaxhimi dhe përdorimi mjedisor i tokës

John Randolph

Standardet e projektimit dhe planifikimit urban

Steiner, Butler APA

Gjeometria Deskriptive. Shembuj, ushtrime, problema

Qimon Koçomondi, Hasan Jaho

Ekonomia e ndërtimit

Qamil Talka, prof. asoc. dr. Ilir Loli, arkitekt

Rruga e Kavajës

Klement Zoraqi, Valbona Nathanaili 

Hyrje në shkencën e arkitekturës

Steven V Szokolay

 

Titulli i Librit

Autori

AMA, Album Projektesh per Arkitekture

E. Faja

Analiza Matematike  1

L. Gjoka

Apollonia

N Ceka

Architects   Data

P.  Neufert

Arti prej Zanafilles

V.Gogh

Atlas Archictehture L'Antiquite

E. Faja

Atlas Archictehture le Monde Grec

E. Faja

Banesa Fshatare

A. Muka

Butroti

N.Ceka

Bylis

N Ceka,S.Mucaj

Duke lexuar hapesiren

M. Mitrojorgji

Elementë të Algj lineare dhe Gjeom.

L. Gjoka

Forma dhe Hapesira

M.  Mitrojorgji

Gjeometria Deskriptive

H. Jaho

Gjuha e Grafikës

M. Mitrojorgji

Histori Arti

Sh. Bengu

Historia e Arkitekturës

K. Lekbello

I  Confini del Paessaggio  Umano

Albrecht ,  B 

Kompozimi arkitektonik

M. Mitrojorgji

Konstruksione Arkitektonike

I.  Papanikolla

La Citta del Mediavale

A.Grohman

Leksione të Shkruara "Historia e Artit

Sh. Bengu

Ndertimet Tradicionale Fshatare

A. Muka

Neutra

B.Lamprecht

Projektimi Arkitektonik 1

E. Margariti

Shqiperia Albania

A.Tombrou

Teknologji Informacioni

I.  Ninka

Tirana  arkitekture Konkurse 2003-2005

M. Velo

Tirana jeri e oggi

Inst, Italian

Topografia ( ushtrime ,problema )

Y. Kolonja

Topografia 2 (blu)

 Y. Kolonja

Udhëtim në kështjellat Ilire

N. Ceka

Urbanistika Teknika dhe Kompozimi

E. Faja

Vendbanime dhe Banesa

Akad e Shkenc

Veshtrim mbi situaten e banesave në Shqiperi

V.Misja, A.Misja

Vizatime dhe Arkitekture

R Kote

Vizatimi me Laps

Th C. Wang

 

Titulli

      Autori

Topografia,ushtrime,pune praktike,detyra

Y.Kolonja

Gjeometri    Deskriptive

H.Jaho

Forma    &  Hapësira

M.Mitrojorgji

Topografia

Y.Kolonja

Gjuha  &  Grafikes

M.Mitrojorgji

Projektimi   Arkitektonik

E.Margariti

Historia  e  Arkitekturës

K.Lekbello

Butrinti   Venecian

A.Crowson

Udhët  E Tiranës     Në  Udhëkryqin   Dyrrotor

S.GURI

Tirana jeri E  Oggi.Come Sara Domani

L.Cenerimi

Vlora Bajlozët Dhe E Ardhmja  E  Saj

S.GURI

Analiza Matematike

L.Gjoka

Elementë të Algjebrës Lineare Dhe Gjeometrisë Analetike

L.Gjoka

Kompozimi  Arkitektonik

M.Mitrojorgji

Mbi     Pikturën

L.Battista

Fondamenti  di  urbanistica

E.Salzano

L'urbanistika di Roma tra miti e progetti

E.Guidoni

Banesa  Fshatare Dhe Familja E Madhe

A.Muka

Urbanistika Në  Ekonominë  E Tregut

D.Pojani

Neutra

B.Lamprecht

Florence

E.Bonechi

Pisa  La  Piazza  Dei   Miracoli

M.Tobino

Le  Corbusier

J-L-Cohen

Rodin

G.Neret

Bernard  Tschumi

G.Damiani

Tra  Estetica  E  Teologia

E.Rocca

Trattato  Di  Architettura

R.de Fusco

Historia  e  Arkitekturës

E.Faja

Small  Spaces

S.Crafti

Saranda

R.Hodges

Kush E  Drejton  Urbanistiken  Shqiptare

E.Faja

Grande Atlante dell' Achitettura

F.Prina

Architettura. Scelta  O  Fatalita

L.Krier

L'indentita  Dell'ambiente  Urbano

S'ka

Dizionario  Skira  Dell'architettura  Del   Novecento

V.M.Lampugn

Systemes   Solaries

J.P.Pigeast

Vizatimi dhe  Arkitektura

R.Kote

Duke  Lexuar  Hapësirën

M.Mitrojorgji

Vizatim  Me   Laps

Th.C.Wang

Arti   Prej  Zanafilles

V.Gogh

Tirana  Arkitekture

B.Tiranës

Architecture  Now. Vol 2 dhe 3

P.Jodidio

Green   Architecture

J.Wines

Kohet e Artit

P.De.Vecchi

Urbanistika Teknika dhe Kompozimi

E.Faja

Firenze

L.Berti

Rem  Koolhaas/oma

R.Gargiani

London's Contemporary Architecture+

K.Allinson

Vlora dhe R-AMBOT

S.GURI

Tirana  BËMË  APO  GJËMË

S.GURI

Butrinti  Rrethinat  E  Tij

J.Pettifer

Bylisi

N.Ceka

Maniera  Di  Pensare   L'urbanistica

L.Corbusier

Scenari  Della   Citta  Nel  Futuro   Prossimo Venture

G.Amendola

Design   E    Comunicazione   Vizsiva

B.Munari

Arte  Come   Mestiere

B.Munari

Da  Cosa   Nasce  Cosa

B.Munari

L'architettura  Del    Rinascimento  Italiano

P.Murry

La   Citta  Nella     Storia     D'Europa

L.Benevolo

La  Citta  Del  Ventessimo   Secolo

B.Secchi

La  Citta   Medievale

A.Grohmann

La  Citta   Del   Trado   Rinascimento

C.Conforti

La   Citta    Dell'Ottocento

G.Zucconi

La   Citta    Bizantina

E.Concina

La    Citta   Del   Primo   Rinascimento

D.Calabi

Architettura   E   Citta

G.Curcio

Vështrimi   Mbi    Situatën  E   Banesave  Në   Shqiperi

V.Misja

Apollonia

N.Ceka

Udhëtim   Në   Kështjellat    Ilire

N.Ceka

Prima   Lezione   Di   Urbanistica

B.Secchi

Architettura, Tecnica, Finalita

V.Gregotti

Bologna

S'ka

Butroti

N.Ceka

100 Conteporary Architects

P.Jodidio

Small  Spaces  Grandens

D.Stevens

Urba  Design  Group/Inc

S.and.C.Works

Plans,Sections  And  Elevations

R.Weston

Tracing   Eisenman

C.Davidson

Dettagli  Di  Architettura  Del  Paesaggio

V.Mcleod

Shqipëria   Albania

A.Tombrou

Beach  Houses 2

S.Crafti

Picasso

F.Walther

Architecture   In   The   Twentieth  Century

P.Gossel

Lessico   Giuridico    Dell   Edilizia   E  Dell  Urbanistica

E.Dalfino

Storia  Dell'architettura   Del  Rinascimento

L.Benevolo

Skulptura,Parimet  Dhe  Praktika

L.Slobodkin

Home   Design

M.Torres

Norman   Foster

Select C.Works

Understanding   Architecture

M.Bussagli

Case  Study  Houses

E A.T.Smith

Album   Projektesh   Për   Arkitekture

E.Faja

Atlas  Architecture  Le  Monde  Grec

S'ka

Atlas  Architecture  Anticitecti

S'ka

Small  Houses 

N.Pople

New Urban  Housing

H.French

A  Qui  Appartient  La   France

P.de Moncan

100  Case Per 100  Architetti

G.Postiglione

Storia   Dell'architettura   Conteporanea

G.Fanelli

Semaine  Du  Patrimoine  2006

H.Duwing

Semaine  Du   Patrimoine  2007

H.Duwing

Leksione  Te Shkruara  ''URBANISTIKA''

E.Faja

Ndërtimet  Tradicionale  Fshatare

A.Muka

Konstruksion  Arkitektonik 1

I.Papanikolla

Konstruksion   Arkitektonik 2

I.Papanikolla

Les  Architects  De   Gratte-Ciel

A.A Garreta

Grandes  Architects  Du  Monde

M.Cambert

Architecture   Studio

Select C.Works

Jardins   Du   Monde

Jean-Paul Pigeat

La  Dimension  Urbane

D.Weiller

Architects   Data

P.Neufert

Architettura  Pratica

P.Carbonara

Gaudi  Vol 1dhe Vol 2

I.Artigas

Venbanime  Dhe  Banesa

Akad e Shkenc

The  Story   Of  Architecture

P.Nuttgens

Le  Corbusier

De.Simone,R

Firenze

G.Fanelli

I   confini   Del   Paesaggio   Umano

B.Albrecht

Progettare   Roma  capitale

C.Aymonino

De  Stijl

G.Fanelli

Milano

L.Gambi

Arkitektura   E   Peisazheve

V.Jani

Material  Ndërtimi

N.Naska

Gli   elementi   Costituitivi   E   La   Dimen.urban   Del    Progetto

A.Bulleri

Seminario   Di   Progettazione   Urbana

A.Boschi

Florence    And  Pisa  Firence

M.Animation

El   Mueble

S.de Madera

Abitare

B.Tagliabue

Cazaviva

P.Daverio

Costruire

M.Visconti

Art &  Decoration

F. Mercury

Domus

P.Jeanneret

Ndërtuesi

Sh.Bumçi

Case  Da  Abitare

L.Agosto

I'Arca

S.Pichler

Brava  Casa

G.Bavuso

Beautiful   Homes

G.Living

Kitchens

R. Scavolini

Storage

J. Waage

Manual Per Menaxhimin E Problemeve  Mjedisore Ne Nivel Vendor

QSHKE

Rregullat Dhe Normat Urbanistike Dhe Arkitektonike Per Personat Me Aftesi Te Kofizuar

E. Gjoka

Transparenca për Bashkinë eTiranës

Bashkia Tiranë

Konferenca Kombëtare për Aftesinë e Kufizuar

N.Ismaili

Udhëzuesi I Praktikave Më Të Mira Për Një Klimë Pozitive Për Biznesin  Dhe Investimet

B.Snoy

Ekologjia

V.Peçuli

Designng  Sustacionble  Cities

R.Cooper

Wood    Houses

By. R.Slavid

Design  Ideas  For  Home  Landscaping

C.T. Erler

The  Preservation Of  Historie  Architecture

Th.Depart/Of Interior

Architectural   Graphics

Francis D.K.Ching

Drawing  The  Landscapl

Th.Edition

Historic  Preservation In  The  Twenty  First  Centung

A.R.Heritage

Conquering  Gothan

J.Jannes

Ethics  And  The  Practike  Of  Architecture

B.Wassernan

Bsic Perspective  Drawing

J.Montague

Cultural   Ladscaes

R.Longstreth

Stories  In  Stone

D.Keister

The City  Out  My  Window

M.Pericoli

Map: Satellite

P.Eales

Restoring  A House  In  The  City

J.Abramovitch

Architectural  Conservatin

A.Orbashi

Great  Pools,Spas & Autdoor  Living

V.Christian

Grounds   For  Impravement

D.Hill

100  Manvels  Of The  Modern   World

AA/Jean-François

Abstract   Expression Sm

D.B.Balken

Skylines Es  Of  The  World

H.Goodspeed

Anatomy  For  The  Artist

T.Flint

Kandinsky

Vasily.K

Modern  Architecture

A.Hassell

The   Inpressionists

D.Newall

The   Renaissance

J.Cabno

The   Sunealists

L.Thomson

Microgeneration

D.Parker

The  Ecologgof  Building  Materials

B.Berge

Introduction To Architectural  Science

S.V.Szokolay

Seismic  Design  For  Architects

A.Charleson

Lighting   By  Design

Ch.Cuttle

Residential   La  Gout

M.Biddulph

Kristo  Satiri

K.Miho

Planifikimi  Dhe  Menaxhimi Mjedisor I  Përdorimit Të  Tokës

J.Rondolph

Skeda  Arkitekture

M.Bego

Kultura  Në  Iran

P.Ringgenbeg

Irani   Në  Foto

S.Shirazi

Standartet  E  Projektimit   Urban   Dhe  Planifikimit

F.Steiner

Shpirti  Im   Ripërtërirë

F.Paskalit

Best   Of    Paskali

F.Paskalit

Gjometri Diskreptive:Ushtrime

H.Jaho

Directing

P.Whecler

Ekohouse

R.Fuentesthoms

Global   Airlines

J.H.Byrne

International   Cases   In  Tourism  Management

P.Hanlon

Introduction   To Naval   Architecture

S.Hornen

Light:Science   Magic

E.C.Tupper

Metric   Hondbook

M.Ashby

New  Architecture  &  Technology  LPE

D.M.Huber

Project   Management  For Businnes   Enginering  And   Technology

G.Sebestyen

Project   Management  For Businnes   Enginering  And   Technology

H.Steyn

Raindance   Producers' Lob: Low  Budget  LPE

H.Steyn

Shqip   Construction

E.Grove

Shqip  Stability  For   Mosters   And   Mates

D.J. Eyres

Soil  Microbiology  Ecology   And   Biochemistry

C.B.Barrass

Structural   And   Stress   Analysis

E.A.Paul

Sustainable     Contruction

T.H.G.Megson

Tourism     Impacts   Planning   And   Management

S.Halliday

Tourism   Management 

P.Mason

Ekonomia  E   Ndertimit

Q.Talka

Ekspozita:Rruga  E  Kavajes

Stud/Viti I Parë

Trafik

D.Pojani

Hyrje NË Shkencën E  Arkitekturës

S.V.Szokolay


Zona Studentit