•  
   
  Vlerat tek të cilat besojmë:


  • Cilësia në çdo iniciativë akademik
  • Integriteti dhe korrektësia organizative
  • Kolegjialiteti dhe pjesëmarrja
  në vendimarrje
  • Vullnetarizmi dhe përgjegjshmëria
  në arritjen e standarteve arsimore
  • Pergjegjshmeri dhe liri akademike.
   
  ALBANIAN UNIVERSITY
 •  
  7000 Studentë nuk mund të gabojnë!
   
  Viti 2002 shënon vitin e hapjes së
  degës së parë për laburant dentarë,
  me vetëm 100 studentë të stomatologjisë.
  Sot numërohen mbi  7000 studentë
  aktual që janë duke ndjekur studimet,
  shifra të cilat dëshmojnë nga viti në vit
  rritjen e cilësisë dhe arritjeve në
  Albanian University.
                                Më shumë

   

   

  7000 STUDENTE
 •  
  Bursat
   
  Promovimi dhe nxitja e studentёve
  mё tё mirë ёshtё njё tjetёr politikё e
  Albanian University duke synuar
  tё jetё lider nё fushёn e arsimit privat,
  në pёrgatitjen e elitave tё ardhshme
  nё fushёn e politikёs, arsimit,
  mjekёsisё, arkitekturёs, drejtёsisë,
  financёs, psikologjisё, shkencave
  tё komunikimit.

                                Më shumë

  BURSAT
 •  
  Politikat e "Albanian University"
   
  Një vënd themelor në politikat e
  Albanian University, zë edhe
  dhënia e përparësisë së punësimit
  në strukturat e tij, të studentëve
  të ekselencës dhe atyre me prirje
  lidershipi.
                                Më shumë

   

  POLITIKAT E AU
powered by negetics
English (United Kingdom)Shqip

Dr. Jorida Xhafaj
Drejtuese e Departamentit të Shkencave Juridike

Dr. Jorida Xhafaj
WFBACKCurriculum vitae
E-mail: Kjo adresë e-maili është e mbrojtur nga spam bots, duhet të aktivizoni javascript për ta parë atë

Dr. Jorida Xhafaj ka përfunduar studimet e larta universitare dhe pasuniversitare ne vitin 2007 dhe aktualisht  ajo është në përfundim të studimeve doktorale pranë  universitetit " Angel Kenchev", Bullgari. Angazhimi i saj pranë Albanian University ka filluar prej vitit 2007, vit në të cilin ajo është angazhaur si pedagoge e brendshme. Në tetor të vitit 2008 Jorida Xhafaj promovohet në pozicionin e drejtueses së departamentit të shkencave juridike pranë këtij universiteti.

Kontakt Dr. Jorida Xhafaj
Emri juaj: *
Email Juaj: *
Day Phone:
Evening Phone:
Contact Preference: *
Comente:
(Makimumi karaktereve: 300)
Ju keni Karaktere të mbetura.
   Më dërgo një kopje të këtij Email
 
 

Kalendari AU

January 2015
S M T W T F S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Zona Studentit